Aranjamente florale Iasi

Cand organizam o nunta in Iasi, florile, aranjamentele florale reprezinta unul din cele mai importante aspecte de discutat. Arnjamentele florale, aici in Iasi sau oriunde in alta parte, reprezinta un aspect foarte important pentru ca ele definesc, alaturi de alte decoratiuni de nunta, alaturi de modul de ornare a localului, elementul vizual care sare imediat in ochi.

Am realizat o multime de aranjamente florale in Iasi, pentru o multime de nunti

Da, va dati seama ca in peste 10 ani de activitate, din care o mare parte i-am petrecut in Iasi, din Copou pana in Agronomiei, in Cantemir sau in Tudor Vladimirescu am organizat o multime de nunti, iar ini aceasta perioada am colaborat cu o multime de localuri, restaurante, fotografi, intr-un cuvant cu o multime de parteneri de afaceri locali care astazi ne-au devenit si prieteni si cu care organizam oricand un eveniment fluid si elegant, care sa aduca zambetul pe buze persoanelor implicate.

In Iasi se pune un accent deosebit pe aranjamentele florale, pe designul acestora, pe asortarea lor cu evenimentul general, de aceea in momentul in care planificam o nunta, facem eforturi deosebite sa intelegem ce doresc clientii, care sunt cerintele lor, ce anume doresc, ce anume nu doresc, bineinteles, bugetul este de asemenea important, pentru ca aranjamentele florale cu orhidee pot implica un buget special.

De asemenea, este posibil, in functie de localul ales, ca tipul si specificul aranjamentelor si ornamentelor in general sa difere, dar acest lucru, de asemenea, se discuta in momentul initial. Este clar ca daca organizam o nunta la Pleiada Boutique Hotel & Spa sau la Hotel International Iasi, sa numim doar doua din localurile de impact locale, sa avem cerinte deosebite.

Planifici un eveniment in viitorul apropiat si ai nevoie de aranjamente florale in Iasi?

Hai sa ne intalnim la o cafea si sa ne povestesti putin despre evenimentul tau!
Cu siguranta vom veni si noi cu cateva idei…