Aranjamente florale Piatra Neamt

Mai mult de 10 ani au trecut de cand organizam evenimente si mai mult de 10 ani au trecut de cand aducem bucurie protagonistilor si in tot timpul acesta…am ajuns la o concluzie: in cadrul unui eveniment, oricat de reusit ar fi, florile sunt ceva fara de care nu se poate! Asa ca, de fiecare data, avem grija sa ne pregatim cum trebuie.

Am organizat evenimente si am creat aranjamente florale in Piatra Neamt, in Suceava, Vaslui, Bacau si in multe, multe alte locuri si indiferent unde am fi fost, importanta lor este foarte mare.

In Piatra Neamt, pe de alta parte, lucrurile stau si mai…bine 🙂

Ne-am gandit de ce…ei bine, florile in Piatra Neamt sunt apreciate (acum ceva vreme povesteam de Iasi, dar stai sa vezi aici), orasul in sine este un oras curat, frumos, plin de bucurie, asa ca locuitorii lui, nu e de mirare, apreciaza frumosul, florile, deocratiunile cu gust si…o nunta reusita 😉

10 ani? O multime de nunti organizate in Piatra Neamt si o multime de…aranjamente florale…

In decursul celor peste 10 ani de activitate am organizat multe evenimente in Piatra Neamt, din Darmanesti in Tarancuta, in Obor, 1 Mai, in fine, cam peste tot si am stabilit relatii de durata cu majoritatea localurilor din oras. Am organizat nunti la Reataurant Caprioara, la Nefertiti, pe unde nici nu te gandesti si de fiecare data, buchetele, precum si intregul aranjament floral au fost in centrul atentiei. Noi Am facut tot ce am stiut si am putut incat rezultatul sa fie de exceptie, am folosit bugetul alocat cat mai bine posibil, cateodata facand adevarate vrajitorii incat sa ne incadram in pret, incat de fiecare data beneficiarii sa fie pur si simplu incantati!

In concluzie, daca si tu planifici o nunta in Piatra Neamt, hai sa ne intalnim, sa discutam si sa vedem care sunt cele mai bune solutii incat sa o organizam impreuna, incat tu sa te bucuri de cel mai frumos moment din viata ta, fara stres, fara presiune, fara…evenimente neasteptate!