Organizam nunti De peste 10 ani de zile in toata zona Moldovei de nord

Bine ai venit pe siteul nostru, NuntaFrumoasa.ro, locul unde incepe planificarea si apoi organizarea unei nunti de exceptie aici, in zona noastra, Suceava, Piatra Neamt, Iasi, Bacau, Falticeni!

…servicii de organizare de evenimente in toata zona Moldovei de nord…

…dar mai ales in zona Suceava, Bacau, Piatra Neamt si Iasi

Cam asta ne place sa facem cel mai mult, ne defineste, daca stam sa ne gandim, asa am inceput acum mai bine de 10 ani si asta facem zi de zi!

Suntem o agentie de organizare nunti cu biroul in Falticeni si ne ocupam de tot ce implica acest proces, de la primul si pana la ultimul pas, dar, ca da, dincolo de nunti ne ocupam cu tot ce inseamna organizarea de evenimente, de la botezuri, evenimente private (zile de nastere, petreceri surpriza), pana la petrecere corporate in stil mare!

In engleza ne numim “wedding planner”, un client care ne-a devenit prieten ne spunea ca asa suna mai bine pe cartea de vizita, asa ca ne numim si noi in gluma, wedding planner de Moldova si tratam cu foarte mare seriozitate acest lucru, pentru ca, nu-i asa, suntem constienti ca suntem implicati si mai mult de atat, suntem responsabili de planificarea si organizarea celui mai important moment din viata unui tanar cuplu: nunta!!!

Si facem treaba buna de ni s-a dus vestea din Piatra Neamt pana in Iasi si din Suceava pana in Bacau pentru nuntile organizate si pentru aranjamentele si decoratiunile create!

Organizam nunti din Piatra Neamt pana in Iasi, din Suceava in Bacau

Deci…care este secretul unui eveniment reusit?

Ne-am intrebat si noi, mai ales la inceput, oare ce facem noi altfel incat oamenii sa zambeasca la final si sa ne recomande altor prieteni? Si nu ne-a luat mult sa aflam…

NE IMPLICAM cu trup si suflet! Tratam fiecare nunta, fiecare botez, fiecare zi de nastere ca si cum este cel mai important eveniment al nostru! Acesta este secretul: punem suflet si pretuim bucuria mirilor mai mult decat orice pe lume!

Si functioneaza!

Asa ca, daca vrei sa organizezi o nunta in zona Moldovei, da-ne de stire, sigur te putem ajuta! Si daca nu ai nevoie de organizarea intregului eveniment, dar vrei de exemplu sa ne ocupam de anumite parti, sa iti luam cate ceva din…hmmm…munca si povara organizarii, te mai putem ajuta cu drag cu:

Ne ocupam de altfel de tot ce implica planificarea si organizarea unei nunti, asa ca daca ai idei sau doar vrei sa discutam despre evenimentul tau, da-ne de veste si hai sa bem o cafea impreuna!

Sigur la sfarsit vei avea cateva idei in plus!